Lördags Godis!

Standard

Köpte jag till sambon jag menar Fästmannen igår när jag uträttade si så där 500 ärenden i stan, hade kundbesök, hälsade på halva familjen och handlade mat.

Diskuterade nämligen i fredags med min arbetskompis om att man ibland känner sig nästan lurad när man köpt en Lauantai pussi  (vilket är det enda rätta lördagsgodiset om jag fick välja om jag kunde liksom vågade äta det liksom typ alltså) när det finns så mycket luft och förhållandevis ”lite” karameller i förhållande till storleken på påsen? Egentligen är det en helt bra mängd sötsaker och behöver inte alls ändras på?

Men i alla fall för att komma till saken så berättade jag att jag ibland bara blir så snål på allt möjligt gott att jag handlar hem åt Prinsen och sen tittar på när han äter [JAG VET! Det är tortyr!! Och jag dreglar över halva huset! Men man får göra vad man kan. Jag kan köpa det, släpa hem det, ge bort det. Han kan äta det. Rätt Rättvist.] Och att jag bara älskar de där svarta sega bilarna som finns i Lauantai pussi! Fick reda på att arbetskompisens Lauantai favorit är tuggummina. De hade jag till och med glömt?! Men kuitenkin fick tips TACK TACK om Siwa Säkki Rock som innehåller just dessa bilar!? Hej bara! Givetvis måste jag susa iväg till närmaste Siwa affär bara för att köpa lördagsgodis till Prinsen min. Har dock ingen lördagsskål så de blidde Fredagsmys i efterskott istället *fniss* Inte kan man ju vara alltför nogräknad heller… Mmm bilar…

Annonser

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s