Tre år tillsammans (!?)

Standard

Idag är det exakt på dagen tre år sedan jag träffade Prinsen min. Vem kunde ha trott då vid den tidpunkten att vi tre år senare skulle bo tillsammans, ha byggt hus och blivit med beagle?
Eftersom jag firar allt möjligt och omöjligt så tänker jag ju naturligtvis fira även denna dag. Så köpte jag redan tidigare en FIN och GENOMTÄNKT present till älsklingen min. Sen blev jag ju rädd att han skulle hitta den i förväg trots att den är paketerad i ogenomskinligt papper och jag gömmer om den minst en gång om dagen. Vilket nu leder till att jag är osäker på var jag har den. Presenten alltså. Måste leta…
Prinsen tycker det här med att fira och glädjas tillsammans över allt möjligt är lite onödigt. Julklappar och födelsedagspresenter räknas väl mer som ett nödvändigt ont. Men kunde han kanske offra sig lite och fira endast av den orsaken att det skulle göra mig glad? Jag kräver inte 10 000 tusen röda rosor å choklad och diamanter. Men om han ville umgås lite extra med mig, ge mig en stor kram och säga att han är glad över att det blev vi två så då är jag nöjd.
Är det inte det man bör göra när man lever tillsammans? Offra sig lite för den andra. Inte bara tänka på sig själv. Ge av sin tid och massa kärlek. Ta till vara guldkornen i vardagen. Uppskatta små vänliga gester och artighet.
Göra vad som helst för sin älskade! [inom rimliga gränser naturligtvis]

Annonser

»

  1. grattis grattis 🙂 önskar er ett långt lyckligt liv tillsammans
    ha påminner om papp sin men mitt i allt så kan ha no koma me na riktit bra rolig överraskning 🙂 ha de bra.var i i fjol vi var ti Uffis o ita.Vi har ju Bröllopsdag så vi va ju me tå.vi far ju ti Härmä på spa. bo i sveten egen bastu o bubbelpool.he var no skönt he.

    • Grattis till Er med! 😀 Å tack tack! Han e nog riktigt gullig ibland. Som när han stiger upp på morgonen riktigt tidigt för att sova med beaglen på soffan när hon är sjuk. Eller tänder i spisen så vi har en varm brasa när jag kommer från jobbet och bär in bil-nycklarna när jag kommer hem från firma uppdrag och skottar snö och fixar bilar och tvingar mig se på lärorika dokumentärer på TV istället för påhittade deckare och nonsens program som jag brukar vara mer intresserad av. Och trots att han kanske inte gillar att fira blir han ändå glad när jag överraskar honom med nåt fint och omtänksamt [helst i matväg… hehe] Ha det så skönt i helgen! 🙂 KRAMAR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s