Pasta Ponny?

Standard

Hjälp ändå vad jag är trött! Vi flyttade upp sängen till det riktiga sovrummet i söndags och sen dess har jag haft morgonskifte på riktiga jobbet och mer sömnsvårigheter än vanligt på grund av att det låter i batterierna! Alltså värme elementen! Det liksom pluppas och bubblar omkring och händiga sambon har försökt både det ena och det andra men inget tycks hjälpa.

En natt drömde jag att det var min hjärtrytm som fått spunk och vaknade helt i panik! Men det var bara pluppen i elementet.

En annan natt drömde jag om My Little Pony hästar gjorda av pasta med ihåliga ben som envist trampade fram och tillbaka nedanför fönstret…
I förra natten pluppeti-pluppade jag själv och smackade vilt med läpparna så spottet yrde i förväg för att vilseleda elementet. Hjälpte inte.

Nu är jag så trött så jag slår ihjäl spindlar som visar sig vara helt oskyldiga brödsmulor. Kallar hunden för Randy eller frenn trots att hon heter Fanny..

Nu ska jag rycka mig i kragen och ögonlocken och plocka grejer ur bokhyllan som vi ska flytta i kontoret. Vi köpte ju ett begagnat databord modell större igår från find it och behöver möblera om lite. Återkommer med bildbevis när jag återupplivat kameran! Så ska jag på pilates ikväll också. Utan att somna. *fniss*

Annonser

»

  • Nä de har jag inte vågat är så rädd jag inte ska höra väckarklockan? Trots att jag för det mesta vaknar innan den ringer så händer det sig att jag sover ända tills den skriker! Men vi ska försöka fixa eller så får jag bara ta och vänja mig 🙂 Vi tänkt nog bjuda hit er på fika nån dag bara vi har passlit allihopa? Hinner ni före jul?

   • Nå no sko vi behöv händ fyri jul!? Fat he byri ju dömde julfestre hid å tid nu åså ska vi ju händ fir Isak, men annos ere lugnt sko ja säj 😉

 1. Fast he va sovasi som it lät himla bra så låt e grömt kul hede ana iallafall. Skillt ponnina me spagetti bejne 🙂 Hehehe, ja, kanske du önskar dej battetrier av tomten 🙂 (ja stava som nan bruk säg, men minns it om e va anton)

  • Jo lite roligt e de nog så jag måste skratta istället för gråta… *fniss* Så hade de spagetti manar och svansar! Skulle ha varit goda med smör på 😉

   He va no Anton som prata om battetrier.
   Å glaslögona.
   Å paruppa
   *skrattar vilt*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s